20 juni 2017
What's in it for you?
Deze prijzen kan je winnen op de Red Bull Bekvechten Battle
What's in it for you?

Meedoen met de de battle van Red Bull Bekvechten doe je niet enkel voor de fun en de eer. De winnaar gaat aan de haal met een geweldig prijzenpakket!

De winnaar van de Red Bull Bekvechten Battle krijgt twee dagen studiotijd in een van onze state-of-the-art muziekstudio’s in Europa, namelijk de Red Bull Studios in Amsterdam! Neem hier alvast een kijkje!

Om ervoor te zorgen dat je ook thuis verder aan de slag kunt, sturen we je naar huis met een SE-electronics X1 A studiomicrofoon met alles erop en eraan, en mag je 5 beats kiezen uit de catalogus van de Belgische hiphopproducer Chuki Beats.

Verder brengt de Red Bull Bekvechten Battle natuurlijk ook flink wat prestige en media-aandacht met zich mee. Deelnemen kan je muzikale carrière een flinke boost geven. Schrijf je dus gauw in!

Blijf hier op de hoogte van het grootste freestyle-event van het jaar!

 

Door Lowie Clapéron (Chase)

 

Recentste nieuws
Blijf steeds op de hoogte van al wat er gebeurt
Bekijk alles
Vond je dit goed?
Ontdek dan nu nog veel meer
Registreer je
Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te garanderen. Door verder te gaan op deze site zonder uw instellingen aan te passen gaan we ervan uit dat u alle cookies accepteert. Wilt u toch uw instellingen aanpassen volg dan de instructies hier.