31 mei 2017
Urban Dictionary: een bloemlezing
Laat je inspireren door de bizarre woorden en definities in het grootste open-source woordenboek ter wereld.
Urban Dictionary: een bloemlezing

De kans is groot dat je het online woordenboek 'Urban Dictionary' kent. Het open-source woordenboek herbergt een schat van informatie over slang en internettaal.

De website bestaat al sinds 1999 en wordt beheerd door haar gebruikers. Je vindt er niet alleen definities van obscure slang, er komen ook mensen aanzetten met nieuwe woorden voor moderne fenomenen. Gebruikers maken nieuwe samenstellingen en passen veelgebruikte woorden en uitdrukkingen lichtjes aan, vaak met een hilarisch resultaat. De creatieve en alternatieve definities van bestaande woorden krijg je er gratis bovenop.

Als MC kan je de 'Urban Dictionary' gebruiken als inspiratiebron om je woordenschat te vergroten, en creatief te leren omgaan met woorden en uitdrukkingen. Tijdens een battle kunnen woorden en uitdrukkingen die je zelf hebt uitgevonden een ideaal wapen zijn om indruk te maken op het publiek en je tegenstander te overrompelen.

Een bloemlezing:

 

***

***

***

***

***

***

 

 

Door Lowie Clapéron (Chase)

 

Recentste nieuws
Blijf steeds op de hoogte van al wat er gebeurt
Bekijk alles
Vond je dit goed?
Ontdek dan nu nog veel meer
Registreer je
Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te garanderen. Door verder te gaan op deze site zonder uw instellingen aan te passen gaan we ervan uit dat u alle cookies accepteert. Wilt u toch uw instellingen aanpassen volg dan de instructies hier.