Wat is Red Bull Bekvechten
Word jij de beste freestyle MC van Vlaanderen?
Je kan nu je collega-freestylers en de MC's die je het beste vindt volgen, maar ook video's, verses en andere inhoud delen. Of deelnemen aan openbare battles natuurlijk. Op naar de top!

Verbeter je improvisatieskills en oefen je verses in deze online privé-battles tegen andere Bekvechters.

Als je aan je flow wilt werken, maar dat liever niet meteen in het openbaar doet, dan begin je best hier. Je krijgt een willekeurige online tegenstander toegewezen, en de battle kan beginnen!

Jij tegen een andere MC, one on one, voor een live online publiek. Het publiek beslist wie doorgaat en wie eruit ligt.

Toekomstige edities zullen steeds aangekondigd worden!

Het principe is simpel: Bekvechters van alle niveau's freestylen over een aantal woorden die op het scherm verschijnen. Om de beurt. Het online publiek brengt zijn stem uit en de winnaar gaat de confrontatie aan met een volgende tegenstander. Tot hij of zij zelf verslagen wordt. Easy! Or is it?

Hoe getalenteerd ben jij met een microfoon? Oefen je skills upload je coolste video. En misschien verover je straks wel een plek in de Red Bull Bekvechten Battle. Daar ga je de strijd aan met de allerbesten, en kiest de jury wie met de titel naar huis gaat.

HOE DEELNEMEN

Meer info over de tweede Red Bull Bekvechten Battle volgt. Die gaat door op 10 maart 2018 in Antwerpen. Hou dus zeker onze Facebookpagina in de gaten!

INSCHRIJVINGSPERIODE

Binnenkort komen we met meer info over hoe je kan inschrijven!

EVENT

Red Bull Bekvechten piekt in een tweede grote battle op zaterdag 10 maart 2018 in DE Studio in Antwerpen. Daar meten de beste Nederlandstalige rappers zich in een freestyle rap battle.

HOE WERKT DE WEDSTRIJD

Meer info volgt!

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te garanderen. Door verder te gaan op deze site zonder uw instellingen aan te passen gaan we ervan uit dat u alle cookies accepteert. Wilt u toch uw instellingen aanpassen volg dan de instructies hier.